/“Kryqi është shpërblimi ynë dhe kurora jonë”! – Predikim i mbajtur nga Hirësi Nikolla në Katedralen e Shën Gjergjit, Fier, mbi të Dielën e tretë të Kreshmëve ( Falja e Kryqit)

“Kryqi është shpërblimi ynë dhe kurora jonë”! – Predikim i mbajtur nga Hirësi Nikolla në Katedralen e Shën Gjergjit, Fier, mbi të Dielën e tretë të Kreshmëve ( Falja e Kryqit)