/Kryepiskopi Anastas bekon ujin dhe besimtarët në Kishën Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë 06 Janar 2021

Kryepiskopi Anastas bekon ujin dhe besimtarët në Kishën Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë 06 Janar 2021