/Kronikë e Radio Ngjallja në Kampin studentor në Manastirin e hirshëm të Shën Theodhorëve në Dhërmi

Kronikë e Radio Ngjallja në Kampin studentor në Manastirin e hirshëm të Shën Theodhorëve në Dhërmi

Kronikë e Radio Ngjallja në Kampin studentor në Manastirin e hirshëm të Shën Theodhorëve në Dhërmi Nga: Stavri Dhimitri Gusht 2023 Video dhe dron: Jorgo Kobuzi dhe Lajers Moçi