/Kremtimi i festës së Ngjitjes së Zotit Krisht në Qiej. Predikim i mbajtur nga Hirësi Andoni

Kremtimi i festës së Ngjitjes së Zotit Krisht në Qiej. Predikim i mbajtur nga Hirësi Andoni

Kremtimi i festës së Ngjitjes së Zotit Krisht në Qiej. Predikim i mbajtur nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni. Kisha “Ngjitja në Qiejt e Zotit Krisht”, Gjinar. 13 Qershor 2024