/Kremtim i përvjetorit të 20 të Fronëzimit të Hirësi Ignatit si Mitropolit i Beratit, Vlorës dhe Kaninës

Kremtim i përvjetorit të 20 të Fronëzimit të Hirësi Ignatit si Mitropolit i Beratit, Vlorës dhe Kaninës