/Krahina e Shpatit – Histori dhe Arkeologji – Pr. Dr. Neritan Ceka, emision nga Ardian Ziu

Krahina e Shpatit – Histori dhe Arkeologji – Pr. Dr. Neritan Ceka, emision nga Ardian Ziu