/Kolegji Universitar “LOGOS” hap dyert për studentët në vitin e ri akademik 2019 – 2020. I ftuar në studion e Radio “Ngjallja” Administratori i këtij Kolegji z. Naum Mile dhe Koordinatorja për çështjet studentore znj Anisa Duka

Kolegji Universitar “LOGOS” hap dyert për studentët në vitin e ri akademik 2019 – 2020. I ftuar në studion e Radio “Ngjallja” Administratori i këtij Kolegji z. Naum Mile dhe Koordinatorja për çështjet studentore znj Anisa Duka