/Koha që Perëndia na ka dhënë, një dhuratë dhe përgjegjësi për ta mos e shpërdoruar – Dhimitër Qosja

Koha që Perëndia na ka dhënë, një dhuratë dhe përgjegjësi për ta mos e shpërdoruar – Dhimitër Qosja

Koha që Perëndia na ka dhënë për këtë jetë, një dhuratë dhe përgjegjësi për ta mos shpërdoruar.

INTERVISTA E DITËS me teologun Z. Dhimitër Qosja për RADIO NGJALLJA* Intervistoi Aleksandër Dimroçi* Durrës 31.12.2022