/Kisha e Shën Spiridhonit – Goricë Berat

Kisha e Shën Spiridhonit – Goricë Berat

“SHEN SPIRIDHONI” në Goricë UDHETIM NE KISHAT E HERSHME TE SHQIPERISE me teologun dhe historianin Dr. Thoma Shkira, i cili tregon për vlerat historike, shpirtërore dhe traditat e komunitetit orthodhoks përreth kishës. PRODHIM I RADIOS NGJALLJA realizoi: Aleksandër Dimroçi Goricë, Berat, Dhjetor 2023