/Kisha e “Shën Nikollës” Perondi, Kuçovë

Kisha e “Shën Nikollës” Perondi, Kuçovë

UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË ME HISTORIANIN ILIRJAN GJIKA KISHA E “SHËN NIKOLLËS” PERONDI, KUÇOVË VIDEO DHE MONTAZH: ANTONIO POSHNJARI DHE ANASTAS MOÇI RADIO NGJALLJA, SHKURT 2023