/Kisha e Shën Kollit Krutje – Udhëtim në Kishat e Hershme të Shqipërisë – nga Ilirjan Gjika

Kisha e Shën Kollit Krutje – Udhëtim në Kishat e Hershme të Shqipërisë – nga Ilirjan Gjika

KISHA E SHEN KOLLIT, Krutje UDHETIM NE KISHAT E HERSHME TE SHQIPERISE Me At Grigor Pelushi dhe historianin Z. Ilirjan Gjika Realizimi nga Aleksander Dimroçi Gusht 2023