/Kisha e Shën Athanasit në Elbasan – At Petro Halili

Kisha e Shën Athanasit në Elbasan – At Petro Halili

INTERVISTA E DITËS KISHA E SHËN ATHANASIT NË ELBASAN Bashkëbisedim me At Petron për historinë, rindërtimin e kësaj kishe dhe jetën kishtare të besimtarëve. Intervistoi Aleksandër Dimroçi, Elbasan, 18 Janar 2023