/Kisha e Ristozit në Mborje të Korçës

Kisha e Ristozit në Mborje të Korçës

RADIO “NGJALLJA” PREZANTON: UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË “Kisha e Ristozit në Mborje të Korçës” Realizuan: Dr. Thoma Shkira – Teolog dhe Historian Antonio Poshnjari – Video dhe Montazh Jorgo Kobuzi – Video me Dron Korçë, 2024