/Java e Madhe dhe e Shenjtë, Sherbesa e III e Dhëndrit – Kryepiskopi Anastas Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë Fjala e Fortlumturisë së Tij Kryepiskopit Anastas – Sherbesa e III e Dhëndrit – Java e Madhe dhe e Shenjtë

Java e Madhe dhe e Shenjtë, Sherbesa e III e Dhëndrit – Kryepiskopi Anastas Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë Fjala e Fortlumturisë së Tij Kryepiskopit Anastas – Sherbesa e III e Dhëndrit – Java e Madhe dhe e Shenjtë