/Intervistë me znj. Monika Kryemadhi

Intervistë me znj. Monika Kryemadhi

Intervistë me znj MONIKA KRYEMADHI për RADIO NGJALLJA
Figura e KRYEPISKOPIT ANASTAS dhe vepra e tij r madhe në këto 26 vite

INTERVISTE eksluzive

Intervistë me znj MONIKA KRYEMADHI për RADIO NGJALLJAFigura e KRYEPISKOPIT ANASTAS dhe vepra e tij r madhe në këto 26 vite

Posted by Radio "Ngjallja" on Friday, September 28, 2018