/Intervistë me z. Tritan Shehu

Intervistë me z. Tritan Shehu

Intervistë e deputetit të Kuvendit, zoti Tritan Shehu, për kontributet dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas për Shqipërinë dhe për komunitetin orthodhoks.

Ndiqeni në videon e mëposhtme:

 
Intervistë e deputetit të Kuvendit, zoti Tritan Shehu, për kontributet dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas për Shqipërinë dhe për komunitetin orthodhoks

Intervistë e deputetit të Kuvendit, zoti Tritan Shehu, për kontributet dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas për Shqipërinë dhe për komunitetin orthodhoks

Posted by Radio "Ngjallja" on Tuesday, November 13, 2018