/Interviste me Z.Paskal Milo

Interviste me Z.Paskal Milo

Intervistë e politikanit dhe historianit Z.Paskal Milo, dhënë për ‘RADIO NGJALLJA’, për dashurinë dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas gjatë 26 viteve të tij në krye të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

Intervistë e politikanit dhe historianit zoti Paskal Milo, dhënë për 'Radio Ngjallja', për dashurinë dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas gjatë 26 viteve të tij në krye të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

Intervistë e politikanit dhe historianit z.Paskal Milo, dhënë për 'RADIO NGJALLJA', për dashurinë dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas gjatë 26 viteve të tij në krye të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

Posted by Radio "Ngjallja" on Sunday, September 16, 2018