/Intervistë me klerikun e “Shën Gjergjit” të Libofshës, At Rafael Redhi nga At Grigor Pelushi

Intervistë me klerikun e “Shën Gjergjit” të Libofshës, At Rafael Redhi nga At Grigor Pelushi

SHËRBESA E KLERIKËVE TË KISHËS ORTHODHOKS nga At Grigor Pelushi në RADIO NGJALLJA vjen me intervistën dhe bashkëbisedimin me klerikun e “Shën Gjergjit” të Libofshës, At Rafael Redhi. Histori, Dëshmi dhe Mesazhe baritore. audio&video Aleksandër Dimroçi RADIO NGJALLJA, Qershor 2022