/Intervistë me autorin e librit VIA EGNATIA z.Bukurosh Reçi Intervistoi: Ardi Ziu Via Egnatia – intenerar historik, kulturor dhe turistik nga Perëndimi në Lindje

Intervistë me autorin e librit VIA EGNATIA z.Bukurosh Reçi Intervistoi: Ardi Ziu Via Egnatia – intenerar historik, kulturor dhe turistik nga Perëndimi në Lindje