/Intervistë me artistin Ardit Gjebrea!

Intervistë me artistin Ardit Gjebrea!

“Kryepiskopin Anastas e dërgoi Zoti për të ngjallur besimin dhe dashurinë për Perëndinë në zemrat e besimtarëve shqiptarë…”

Kështu u shpreh për Radio Ngjallja, artisti i mirënjohur z. Ardit Gjebrea.

Ndiqni videon më poshtë

ARDIT GJEBREA: "Kryepiskopin Anastas e dërgoi Zoti për të ngjallur besimin dhe dashurinë për Perëndinë në zemrat e besimtarëve shqiptarë…"

Posted by Radio "Ngjallja" on Tuesday, October 23, 2018