/Intervistë e Radio Ngjallja me z. Altin Hysi

Intervistë e Radio Ngjallja me z. Altin Hysi

Intervistë e Radio Ngjallja me sekretarin e përgjithshëm të Shoqërisë Biblike Ndërkonfesionale të Shqipërisë z. Altin Hysi Përkthimi i Dhjatës së Vjetër nga gjuha hebraike përfshirë gjithë librat, një arritje e madhe për këtë shoqëri përgjatë këtyre viteve. Sfidat, vizioni dhe projektet e së ardhmes