/Intervistë e Radio “Ngjallja” me klerikun e Mitropolisë së Korçës, Atë Mihal Sanellari: Tema: Kuptimi i Theofanisë në Kishën Orthodhokse, Uji i Bekuar dhe Pagëzimi i Zotit tonë Jisu Krisht Intervistoi: Nikolla Barkaj Radio Ngjallja – Janar 2021

Intervistë e Radio “Ngjallja” me klerikun e Mitropolisë së Korçës, Atë Mihal Sanellari: Tema: Kuptimi i Theofanisë në Kishën Orthodhokse, Uji i Bekuar dhe Pagëzimi i Zotit tonë Jisu Krisht Intervistoi: Nikolla Barkaj Radio Ngjallja – Janar 2021