/INTERVISTA E DITËS I FTUAR: THOMA ÇOMËNI, TEOLOG I KISHËS SONË DHE PEDAGOG NË KU “LOGOS” DEGA THEOLOGJI SOCIALE, “PASOJAT QË VIJNË NGA KEQPËRDORIMI I RRJETEVE SOCIALE TEK INDIVIDI DHE SHOQËRIA”, INTERVISTË NGA JOANA MOLLA

INTERVISTA E DITËS I FTUAR: THOMA ÇOMËNI, TEOLOG I KISHËS SONË DHE PEDAGOG NË KU “LOGOS” DEGA THEOLOGJI SOCIALE, “PASOJAT QË VIJNË NGA KEQPËRDORIMI I RRJETEVE SOCIALE TEK INDIVIDI DHE SHOQËRIA”, INTERVISTË NGA JOANA MOLLA