/IGNATI MITROPOLITI I BERATIT

IGNATI MITROPOLITI I BERATIT

Dokumentar në 25 vjetorin e fronëzimit të Hirësisë së Tij, Ignatit, si mitropolit i Mitropolisë fort të shenjtë të Beratit, Vlorës dhe Kaninës, realizimi nga Aleksandër Dimroçi Korrik 2023