/Historia dhe vlerat shpirtërore të Manastirit të Shën Marenës, Prespë – At Aleks Themelko

Historia dhe vlerat shpirtërore të Manastirit të Shën Marenës, Prespë – At Aleks Themelko

INTERVISTA E DITËS me At Aleks Themelko për historikun dhe vlerat shpirtërore të Manastirit të Shën Marenës, Prespë Intervistoi dhe realizoi Aleksandër Dimroçi Gusht 2022