/Hirësia e Tij, Imzot Joani u nderua me titullin “Doctor Honoris Causa”

Hirësia e Tij, Imzot Joani u nderua me titullin “Doctor Honoris Causa”

Hirësia e Tij Imzot Joani, u nderua me titullin “Doctor Honoris Causa”, me rastin e 20-vjetorit të fronëzimit të Tij! Universiteti “Fan Noli” ka dhënë çmimin më të lartë me motivacionin “Personalitet i shquar i botës shpirtërore dhe fetare, humanist, përkthyes dhe botues”.

Për shumë vjet o Kryezot.