/Guidë në ambjentet e Akademisë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”

Guidë në ambjentet e Akademisë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”

7 Shkurt 1992 – 7 Shkurt 2022 – 30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE “NGJALLJA E KRISHTIT”- Intervistë me priftëreshën Nestilda Lapanza mbi bibliotekën “Ngjallja” si dhe guidë në ambjentet e konviktit të vajzave që studiojnë në Akademinë Teologjike dhe Departamentin e Teologjisë KU “LOGOS”, Intervistoi për RADIO NGJALLJA, Aleksandër Dimroçi Shkurt 2022