/Gratë Miroprurëse – dëshmitaret e para të Ngjalljes së Krishtit nga Atë Emanuel Lapanxa

Gratë Miroprurëse – dëshmitaret e para të Ngjalljes së Krishtit nga Atë Emanuel Lapanxa

Gratë Miroprurëse – dëshmitaret e para të Ngjalljes së Krishtit dhe lajmëtaret e para të Lajmit të Mirë se Krishti u Ngjall tek Apostujt Predikim nga Atë Emanuel Lapanxa