/GJURMË TË KRISHTERA: “Kurora e Skënderbeut në Manastirin e Ardenicës”

GJURMË TË KRISHTERA: “Kurora e Skënderbeut në Manastirin e Ardenicës”

Të dhëna burimore rreth kurorëzimit të martesës së Heroit tonë kombëtar dhe atletit të Krishtërimit Gjergj Kastriot Skënderbeut me Donika Arianitin në Manastirin e Ardenicës, 26 Prill 1451 GJURMË TË KRISHTERA – Dokumentar i RADIO NGJALLJA me studiuesin dhe historianin ILIRJAN GJIKA, Drejtor i Muzeut Historik, Fier realizimi audio&video ALEKSANDËR DIMROÇI prodhim i RADIOS NGJALLJA, Tetor 2021