/Gjurme të Krishtera 5* Kisha Mrekullibërëse, Kisha e Shën e Premtes, Lushnje

Gjurme të Krishtera 5* Kisha Mrekullibërëse, Kisha e Shën e Premtes, Lushnje

Cikel dokumentarësh mbi gjurmë të krishtera në Shqipëri realizimi nga Aleksander Dimroçi Ne episodin 5 do te njiheni me kishat dhe komunitetin orthodhoks te Lushnjes, ku nuk mungojne as mrekullite, te treguara nga deshmitare okular.