/GJURME TE KRISHTERA 2 Shën Gjergji i Libofshës

GJURME TE KRISHTERA 2 Shën Gjergji i Libofshës

GJURMË TË KRISHTERA – Dokumentar i RADIO NGJALLJA me studiuesin dhe historianin ILIRJAN GJIKA realizimi audio&video ALEKSANDËR DIMROÇI prodhim i RADIOS NGJALLJA, Tetor 2021