/Fuqia e Besimit- nga z.Lekë Tasi

Fuqia e Besimit- nga z.Lekë Tasi

FUQIA E BESIMIT Besimi në Zot mposht persekutimin, urrejtjen dhe ligësinë. Shembulli i artistit dhe piktorit të famshëm z. Lekë Tasi që sfidoi pushtetin e errësirës përgjatë diktaturës. Salla e Rinisë pranë Katedrales “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë. 26 TETOR 2023