/Fjalët përshëndetëse dhe urimet në 29 Vjetorin e zgjedhjes nga Patriarkana Ekumenike të Kryepiskopit të Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë, Fortlumturisë së Tij, z. Anastas në krye të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë.

Fjalët përshëndetëse dhe urimet në 29 Vjetorin e zgjedhjes nga Patriarkana Ekumenike të Kryepiskopit të Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë, Fortlumturisë së Tij, z. Anastas në krye të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë.