/FJALA E MBAJTUR NGA NËNKRYETARI I AKADEMISË SË SHKENCAVE PROF. DR. VASIL TOLE NË TAKIMIN E ZHVILLUAR NË AMBIENTET E AKADEMISË SË SHKENCAVE SALLA “ALEKS BUDA” NË NDER TË SHËN JOAN KUKUZELIT DHE DITËS NDËRKOMBËTARE TË MUZIKËS 1 TETOR 2021

FJALA E MBAJTUR NGA NËNKRYETARI I AKADEMISË SË SHKENCAVE PROF. DR. VASIL TOLE NË TAKIMIN E ZHVILLUAR NË AMBIENTET E AKADEMISË SË SHKENCAVE SALLA “ALEKS BUDA” NË NDER TË SHËN JOAN KUKUZELIT DHE DITËS NDËRKOMBËTARE TË MUZIKËS 1 TETOR 2021