/Fjala e mbajtur nga Kryepiskopi Anastas me rastin e 28-vjetorit të zgjedhjes së Tij nga Patriakana e Shenjtë Ekumenike e Kostandinopojës si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 24 Qershor 2020

Fjala e mbajtur nga Kryepiskopi Anastas me rastin e 28-vjetorit të zgjedhjes së Tij nga Patriakana e Shenjtë Ekumenike e Kostandinopojës si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 24 Qershor 2020