/Fjala e Kryepiskopit Anastas në të Enjten e Madhe në mbrëmje të Javës së Madhe dhe të Shenjtë

Fjala e Kryepiskopit Anastas në të Enjten e Madhe në mbrëmje të Javës së Madhe dhe të Shenjtë