/Fjala e Kryepiskopit Anastas në përfundim të Liturgjisë Hyjnore, të Dielën e Doganierit dhe Fariseut

Fjala e Kryepiskopit Anastas në përfundim të Liturgjisë Hyjnore, të Dielën e Doganierit dhe Fariseut