/Fjala e Kryepiskopit Anastas në 29 – vjetorin e Fronëzimit si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë 2 Gusht 1991 – 2 Gusht 2021 Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë

Fjala e Kryepiskopit Anastas në 29 – vjetorin e Fronëzimit si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë 2 Gusht 1991 – 2 Gusht 2021 Kisha Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë