/Fjala e Kryepiskopit Anastas mbajtur në kishën e “Gjithë Shenjtorëve dhe Shën Gjerasimit”

Fjala e Kryepiskopit Anastas mbajtur në kishën e “Gjithë Shenjtorëve dhe Shën Gjerasimit”