/Falja e Kryqit në kushtet aktuale! E Diela e Tretë e Kreshmëve! “O Zot, shpëtoje popullin Tënd dhe bekoje trashëgimin Tënd, dhuroju shpresëtarëve fitore mbi barbarët dhe ruaje shtetin Tënd me anën e Kryqit Tënd” Foto: A. Ritsi

Falja e Kryqit në kushtet aktuale! E Diela e Tretë e Kreshmëve! “O Zot, shpëtoje popullin Tënd dhe bekoje trashëgimin Tënd, dhuroju shpresëtarëve fitore mbi barbarët dhe ruaje shtetin Tënd me anën e Kryqit Tënd” Foto: A. Ritsi