/FALJA DHE KRESHMIMI – MESAZHE NGA KRYEPISKOPI ANASTAS MBI TË DIELËN E FALJES

FALJA DHE KRESHMIMI – MESAZHE NGA KRYEPISKOPI ANASTAS MBI TË DIELËN E FALJES

FALJA DHE KRESHMIMI – MESAZHE NGA KRYEPISKOPI ANASTAS MBI TË DIELËN E FALJES. KATEDRALJA “NGJALLJA E KRISHTIT” TIRANË. 26/2/2023