/Episkopi i Bylisit, Asti – E Diela e Orthodhoksisë, Durrës

Episkopi i Bylisit, Asti – E Diela e Orthodhoksisë, Durrës

“Përpjekja dhe lufta e ushtrimit tonë shpirtëror dhe trupor nuk mund të realizohet ndryshe dhe të japë fryt në qoftë se nuk bazohet në besimin e vërtetë” Episkopi i Bylisit, Asti E Diela e Orthodhoksisë Katedralja e Apostull Pavlit dhe Shën Astit Durrës 5 Mars 2023 Video A. Dimroçi