/Emisioni : “Kulturë, Art dhe Histori” – Nga Ardi Ziu Tema : “APOLLONIA DHE KRISHTËRIMI HERSHËM NË QYTET” INTERVISTË ME HISTORIANIN KOSTANDIN LUÇI Shkurt 2021

Emisioni : “Kulturë, Art dhe Histori” – Nga Ardi Ziu Tema : “APOLLONIA DHE KRISHTËRIMI HERSHËM NË QYTET” INTERVISTË ME HISTORIANIN KOSTANDIN LUÇI Shkurt 2021