/E Premtja e Madhe dhe e Shenjtë. Fjala e Kryepiskopit Anastas në Shërbesën e Mëngjesit

E Premtja e Madhe dhe e Shenjtë. Fjala e Kryepiskopit Anastas në Shërbesën e Mëngjesit

E Premtja e Madhe dhe e Shenjtë. Fjala e Kryepiskopit Anastas në Shërbesën e Mëngjesit. Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 14 Prill 2023