/E Diela XIV Llukait (Shërimi i të verbrit në Jeriko)- Predikim nga Teologu: Dhimiter Qosja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës

E Diela XIV Llukait (Shërimi i të verbrit në Jeriko)- Predikim nga Teologu: Dhimiter Qosja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës