/E diela pas Theofanisë.- Predikon Teolog Theodhor Sadikja. – 08/Janar/2023

E diela pas Theofanisë.- Predikon Teolog Theodhor Sadikja. – 08/Janar/2023

E diela pas Theofanisë.- Predikon Teolog Theodhor Sadikja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 08/Janar/2023