/E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019

E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019

 

E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019.

Predikim i Mitropolitit të Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni!

E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019.