/E Diela IV e Mattheut – Predikimi nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla

E Diela IV e Mattheut – Predikimi nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla

“Nuk jam i denjë, o Zot, të hysh në strehën e shtëpisë së shpirtit tim”! Nga predikimi i Mitropolitit të Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla. E Diela IV e Mattheut – 10/07/2022