/E Diela e XII e Llukait (Shërimi i 10 lebrozëve) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Imzot Anastasi Shkëputur nga Arkiva e Radio “Ngjallja”

E Diela e XII e Llukait (Shërimi i 10 lebrozëve) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Imzot Anastasi Shkëputur nga Arkiva e Radio “Ngjallja”