/E Diela e VII e Mateut – Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni

E Diela e VII e Mateut – Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni